Tag-arkiv: lesbisk

Jeg kan få dig til at sprøjte på fem minutter

Pige Special 03 2013 digital
Download med mega Net-rabat

overskroejtet

October 22, 2015  Hun er dansk/engelsk, og så er hun en ægte vildkat i sengen. Nataly er indbegrebet af den uartige nabodatter, der er med på den værste. Pigen med den bollevenlige bagdel er desuden drivende fræk foran web-cam, hvor hun kan pirre dig til udløsning på nul komma fem.

Forestil dig dette pirrende scenario: Du har købt dig et webcam-show med Nataly, og de næste 10-15 minutter er du så intim med den lækre og frække pige, at det næsten er bedre end at gå til en prostitueret. Ja, faktisk er der ikke så få mænd, der hellere vil onanere til en fræk pige som Nataly frem for at besøge den lokale massageklinik.
De kan nemlig bedre slappe af og være sig selv hjemme foran skærmen – og når det på et tidspunkt er slut, når klatten er lagt, så logger man jo bare af igen.
Nå, men Nataly dukker altså forførende frem på skærmen, og du har allerede et godt tag i pikken, og så begynder pigen både fysisk og verbalt at opfylde lige nøjagtig den sex- fantasi, du tænder allermest på – og som naturligvis kan lade sig gøre pr. langdistance.
Måske er du til, at hun bruger diverse typer af dildoer på sig selv, hvorpå hun lader vandet/
pisser i en kop, inden hun efterfølgende lader egne gyldne dråber plaske ud over sin bolle- venlige krop. Hvis du altså ikke er tanden mere til, at hun stikker sin store og veldrejede numse direkte op i kameraet, så du for alvor har udsigt til begge indbydende huller – inden hun selv bruger dildo og fingre i samme saftige indgange.

pisser-veninden

Et tredje scenario ud af mange mulige kan også meget vel være, at du er manden, som tænder for vildt på, at Nataly ydmyger dig på det groveste – at pigen både verbalt og på skrift fortæller dig, hvor lille og ubetydelig din pik er – og at du da umuligt kan tilfredsstille en pige som hende med sådan en lille stump. Under alle omstændigheder, som Nataly
selv siger, vil hun gøre alt, hvad der står i hendes magt for at give kunden, altså dig, den ultimative oplevelse, gerne sluttet af med en fed udløsning. Dette her er nemlig ikke blot et lidt anderledes bijob for hende. Det er i høj grad også…. Læs mere, køb bladet i kiosten eller online her

 

natsly-anette

Hvis det er sådan, du helst vil opleve pigen, så stikker hun gerne hele bagdelen op i kameraet. – Skal jeg pisse dig til udløsning?
Nataly overpisser gerne sin danske cam-veninde Anette – både privat og til glæde for alle os, der nyder at opleve to pivfrække pigebørn sammen. Jeg kan få dig til at sprøjte på 5 minutter