Tag-arkiv: sex

SM er genvejen til et bedre liv

Pige Special Magasinet 01 2014 digital
Download med uhørt stor rabat

SM er vejen til et længere liv

September 27, 2015. Din livskvalitet vokser i takt med den kinky sex, du dyrker…

Nyere forskning har vist, at mennesker, der deltager i slavesex, disciplin, sadisme og masochisme ofte er mentalt sundere end dem, der lever et almindeligt liv uden de store seksuelle eksperimenter.

Sådan skriver The Journal of Sexual Medicine, efter de har læst den rapport forskerne har udarbejdet efter de har spurgt 902 mennesker, der praktiserer sadomasochisme som en væsentlig del af deres sexliv.

De adspurgte udfyldte spørgeskemaer om deres psykiske helbred. Og i forhold til dem, der altid dyrkede helt almindelig sex uden at bruge fantasien til forskellige rollespil og lege, viste det sig, at den gruppe, der dyrkede sadomasochisme var mindre neurotisk, mere åben omkring deres sexliv og deres liv i al almindelighed. De følte sig sikre i deres forhold og de rapporterede højere niveauer af velvære.
Forskerne konkluderede, at de personer, der krydrer sexlivet i soveværelset og fokuserer på at tilfredsstille deres seksuelle begær, kommunikerer meget bedre sammen end de mennesker, der lever med et almindeligt sexliv. Og som ekstra gevinst har de seksuelt eksperimenterende mennesker en mere balanceret overordnet identitet.