Tag-arkiv: bollemaskine

Bollemaskiner | Computerstyret erotik og orgasmer med fjernbetjening

Pige Special 04 2013 digital
Download med mega Net-rabat

fantastiske-kneppe-bolle-maskiner

September 28, 2015. Computerstyret erotik og orgasmer med fjernbetjening. Tror du, at det bare er en saftig spøg, tager du grundigt fejl. De amerikanske sundhedsmyndigheder har givet lægen og opfinderen Stuart Meloy tilladelse til at gennemføre kliniske studier, hvor kvinder skal teste hans elektroniske orgasmemaskine, den såkaldte orgasmotron.
I 1973 forargede og begejstrede komikeren Woody Allen det amerikanske biograf-publikum, da han i filmen “Sleeper” lancerede en finurlig sexmaskine, som han
kaldte en orgasmotron. Det gjorde han selvfølge udelukkende for morskabs skyld og for
at give folk saftigt stof til eftertanke.

Nu over 40 år senere er orgasmotronen virkelighed. Den er ved en ren og skær tilfældighed opfundet af lægen Stuart Meloy fra Winston-Salem i North Carolina (USA).
Stuart Meloy havde udviklet en metode til at hjælpe kvinder af med deres rygsmerter.
Patienterne fik indopereret en lille elektrode lige under rygsøjlen. Strøm-impulserne fra en specialbygget fjernbetjening skulle ændre smertesignalerne og dermed hjælpe patienterne af med deres kroniske rygsmerter. Men strømimpulserne viste sig at have en ganske uventet effekt og påvirkede andre nerver i kvindernes krop, så de vendte og vred sig af fryd og fik orgasme.
Siden har dr. Meloy fået patent på sin opfindelse, og de amerikanske  sundheds-myndigheder (FDA) har givet grønt lys for en forsøgsrække, hvor kvinder tester orgasmemaskinen. De foreløbige testresultater afslører, at otte ud af ti kvinder er i stand til at få frydefulde orgasmer med en elektrode under rygsøjlen og en fjernbetjening i hånden. Dr. Meloy har forbedret sin opfindelse betydeligt.

Alt efter hvilken knap, der trykkes på, øges antallet af lystgivende strømimpulser.
Om kort tid sættes orgasmotronen i serieproduktion og vil komme til at koste omregnet
ca. 100.000 kroner. Der er dog næppe nogen større risiko for, at elektronisk styret sex gør mænd overflødige. I hvert fald udtaler en af testpersonerne, at hun klart foretrækker den ægte vare. Eller bare sine batteridrevne dildoer.

På den anden side har sexmaskinen imidlertid den store fordel, at den altid er veloplagt
og aldrig bliver impotent…

 

En amerikansk læge har opfundet et elektronisk orgasmeapparat, som pr. fjernbetjening giver kvinder frydefulde orgasmer på stribe.
Maskindrevne dildoer er ingen ny opfindelse. Nogen stor succes
bliver den slags apparater nok aldrig.

I tidens løb er der opfundet mange bizarre sexmaskiner.
Her er en af dem i aktion.

Her er en ægte orgasme-robot