Tag-arkiv: gang bang

Gangbang og bukkake med dansk kvinde

Pige Special 04 2013 digital
Download med mega Net-rabat

gangbang-bukkake-ansigtssprojt
September 30, 2015 bukkake med dansk kvinde
– Min personlige rekord er 57 sprøjtende mænd fortæller dullen
.

Ægtemanden siger:
Dullen trænger altid til sex! På sitet SwingerDating.dk, hvor swingere over hele Norden finder hinanden, og hvor sexklubben Adam og Eva fortæller om kommende events og arrangementer, havde ægtemanden på Dullens vegne tidligere på året annonceret, at hun fra klokken 14-18 ville stille op til gangbang.

Desværre var det samme dag, hvor herrelandsholdet i håndbold spillede VM-finale mod Spanien, og dette fik uden tvivl en del mænd til at blive hjemme foran skærmen. Så Dullens personlige rekord på 57 sprøjtende fyre (et regnskab, manden nøje sørger for at føre undervejs i sex-seancerne), stod denne eftermiddag altså ikke stå for fald. Men færre fyre kan altså også gøre det, som parret med et smil pointerer. Hellere 20-25 mænd, der i stangstift fællesskab sørger for en god oplevelse, end 60-70 ditto, hvor det bare ikke spiller. På gangbang parrets profil – Leif_06 – på SwingerDating.dk, kan man pt. i profilteksten blandt  andet læse følgende: “Kæresten trænger altid til sex. Jo mere, jo flere og jo oftere, jo bedre. Ingen begrænsninger i alder, religion, køn, sprog, race eller andet. Men hvis du har en pik og den skal i munden, så skal den være ren.

Hun tænder på dominans, men ikke ydmygelse, og er normalt i centrum for  begiven-hederne. Jeg styrer hende med fast hånd. Oftest holdt fast eller bundet og smask-liderlig. “Kun jeg bruger hendes røv uden tilladelse (men spørg mig bare, du får sikkert lov), men hun har to andre huller, som næsten altid står til rådighed, især for flere samtidig. Selvom det er nyt for kæresten, så er andre kvinder meget spændende, og derfor har kvinder førsteret til at bruge hende.

Selv er jeg kun til kvinder. Jeg bestemmer hvem, hvornår, hvordan og hvor meget, og nyder kærestens liderlighed, også når jeg ikke selv deltager aktivt. Hun tænder også på blowjobs og elsker at sluge alt sperm. Er hendes mis ikke glatbarberet (pindsvin skal være skinheaded), eller kommer hun, uden at jeg giver hende lov, står hun til straf.  andsynligvis giver jeg hende pisk eller lader en flok mænd bolle hende i røven. Desværre betragter hun ikke længere dette som straf, nærmere som belønning, så ideer til nye straffe er velkomne.
Selvom jeg bestemmer, så har hun altid vetoret og kan sige fra.

Er du ikke nyvasket, bliver det for kedeligt eller ensformigt, eller bliver hun for træt, så bruges vetoretten. Du kan oftest udnytte alle tre huller, som du har lyst. Røv og kusse kun med kondom på pikken, og røv kun ved forudgående oliebehandling i røv og på
kondom. Du bruger ikke kondom i hendes mund (gummi smager lige så grimt som beskidte pikke), og hun sluger meget gerne klatten.

“Brug også olie, hvis du fistfucker hende i et eller begge huller. Er du i tvivl, spørg mig gerne. Spørg hellere en gang for meget end en gang for lidt. Også når det gælder sex.
Vi går nu heller ikke af vejen for oplevelser, hvor det er nærhed, måske kombineret med en stille oliemassage, der tæller. Nej betyder selvfølgelig nej, men nej-nej betyder, at det er godt og at hun vil ha’ mere, mere, mere! Hun kommer ikke til dig/jer, men kommer du/I til

 

• Gang bang • Gang bang • Gang Sexologen siger: Det handler om overgivelse
– For Dullen (og andre kvinder, der har det på samme måde) handler det utvivlsomt om, at få lov til at give slip på kontrollen og overgive sig til ren lyst og begær. Både sit eget begær og mændenes begær.

– Parret iscenesætter en typisk kvindelig sex-fantasi: at blive taget af flere mænd på en gang. Mange kvinder vil lade det blive ved fantasien, fordi springet til virkelighed vil være for kompliceret og risikofyldt. Det vil være forbundet med så mange følelsesmæssige
og praktiske betænkeligheder, der er uforlignelige med lyst og liderlighed, forklarer sexolog Vivi Hollænder.

– Kvinder er generelt opdraget til at passe på sig selv (og med god grund).
De skal både tænke på deres omdømme og fysiske sikkerhed i omgangen med “fremmede” mænd. Selv i et fast forhold er mange kvinder hæmmet af selvkontrol, når de dyrker sex. – Men ofte viser det sig, at den kvindelige seksualitet indeholder et voldsomt
og lystfyldt begær, når det lykkes at sprænge de begrænsende rammer, som vores kultur pålægger de “pæne piger”. – Kvinden her (Dullen), har i samspil med sin mand, fundet en løsning, som sikrer hende  den tryghed, der skal til for at kunne give sine lyster frit løb. – Hun ved at hendes mand sørger for hendes sikkerhed og styrer de mænd, der er omkring hende, så hun selv kan slippe tankerne og bare tage imod.

– Han tænder på styre og kontrollere seancen og se sin kvinde nyde at give sig hen – en win-win situation for begge parter, når det sker i enighed og de begge er følelsesmæssigt afklarede omkring deres seksualitet og indbyrdes relation, slutter sexolog Vivi Hollænder fra www.bedresexliv.dk

Langt ind i røven med den stive – Dullen er meget svær at stå for