Tag-arkiv: Paris Hilton

Piger smager bare bedst

Pige Special Magasinet 05 2013 digital
Download med stor Net-rabat

fisse-smager-bedst

September 27, 2015. piger smager bedst : At stjernernes livsstil smitter voldsomt af på ganske almindelige pigers sexliv er ikke noget  nyt. Men at ca. 65 procent af alle kvinder i diverse undersøgelser bekender sig til lesbisk sex er ret opsigtsvækkende. Kendisser som Britney Spears, Madonna og Paris Hilton, der ganske vist mest er til mænd, lægger ikke skjul på, at de har hygget sig indgående med andre kvinder.

Også Hollywoods mest brystopererede star, Angelina Jolie, har en fortid som “en fantastisk lesbisk elsker”. Inden hun allierede sig med Brad Pitt, havde hun et ti år langt forhold til modellen Jenny Shimizu. – Hun har en krop, som bare får dig til at gispe af velvære. Hun er så slank, men har perfekte runde bryster. Og hendes fantastiske hud er så blød at røre ved. Men det er hendes mund, der fik mig til at tigge om mere. Hun kyssede mig langsomt og lidenskabeligt over hver centimeter på min krop. Det er utroligt,  hvad hun kan gøre med den mund. Brad Pitt er en heldig mand, beretter Angelina Jolies elskerinde gennem mange år.

Jenny Shimizu afslører også andre ukendte sider af superstjernens seksuelle lyster og tilbøjeligheder: – Jeg tog Jolie med på s/m-klubber, og det elskede hun. Jo mørkere og frækkere, desto bedre! Jeg tror ikke på, at hun i længden kan holde fingrene fra andre piger. Jeg var hendes første elskerinde, men jeg tvi… Fortsættes her

 De elsker at smage længe og inderligt på hinanden. For det meste henter de dog deres orgasmer hjemme hos kæresterne
Det er ganske vist ikke videnskabeligt bevist, men sex mellem to kvinder giver et langt mere lidenskabeligt kick, end hvad mænd kan byde på. Det påstår superstjernen Angelina Jolies elskerinde i hvert fald, og det samme gør Lisa og Nathalie fra København.

Mange piger starter med pigesex som teenagere