Kategoriarkiv: Pigespecial

Slavetøser er det helt store hit

Pige Special Magasinet 05 2013 digital
Download med stor Net-rabat

Sadomasochist-Cave-de Justine

Det er trendy at være sadomasochist. Som du kan se her indebærer det nemlig et fornøjeligt sexliv. Ikke mindst, hvis man er til dominans og underkastelse.

September 27, 2015 Slavetøser

I reportagen besøger vi en ekstrem klub i Paris og den engelske by Darlington, hvor flere hundrede indbyggere dyrker bizar sex både hjemme, i pubberne og på åben gade.

Stedet er Paris-klubben “Cave de Justine”. Jeg møder op med store forventninger, og jeg ser straks, at jeg ikke vil blive skuffet. Der er stuvende fyldt af opstemte mænd og kvinder. Med det samme kan jeg både se og mærke på stemningen, at det her ikke vil blive noget
helt almindeligt party. Så snart dørene lukkes, går det løs. Bl.a. begynder en rødhåret kvinde i rokoko-kostume at oplæse en novelle, hun selv har skrevet. Det, den handler om, ville have fået selv den berømte og berygtede Markis de Sade til at rødme.

Rokoko-ladyen afløses af en mand, der læser et digt til sin elskede domina. Siden udvikler festen sig til et komplet uorganiseret kaos, men det er frækt, skønt og meget, meget anderledes, selv for en kræsen sadomasochist. Der er selvfølgelig en del af de traditionelle
ekshibitionister, der bare er kommet for at vise sig frem, men de er i mindretal. De fleste på festen er dejligt gale og perverse på en ophidsende og forfriskende måde.

Sadomasochist
De tilstødende private legerum er for længst fyldt til bristepunktet, så udskejelserne
breder sig til sidste krog i klubben. Selv i køkkenet bliver der bollet på livet løs og
på alle tænkelige måder. Hvad de mange sadomasochister har gang i, er så fascinerende,
at man simpelthen ikke kan undgå at blive revet med af det. En af de populære aktiviteter er at… Fortsæt den spændende løsning her

 

Eksperimenterende pigesex for øvede:
Mange piger elsker den totale underkastelse:
Sådan hygger de sig i klubben “Cave de Justine” 
I den verdensomspændende sekt Kaotians behandles kvinderne altid som
slavinder

Piger smager bare bedst

Pige Special Magasinet 05 2013 digital
Download med stor Net-rabat

fisse-smager-bedst

September 27, 2015. piger smager bedst : At stjernernes livsstil smitter voldsomt af på ganske almindelige pigers sexliv er ikke noget  nyt. Men at ca. 65 procent af alle kvinder i diverse undersøgelser bekender sig til lesbisk sex er ret opsigtsvækkende. Kendisser som Britney Spears, Madonna og Paris Hilton, der ganske vist mest er til mænd, lægger ikke skjul på, at de har hygget sig indgående med andre kvinder.

Også Hollywoods mest brystopererede star, Angelina Jolie, har en fortid som “en fantastisk lesbisk elsker”. Inden hun allierede sig med Brad Pitt, havde hun et ti år langt forhold til modellen Jenny Shimizu. – Hun har en krop, som bare får dig til at gispe af velvære. Hun er så slank, men har perfekte runde bryster. Og hendes fantastiske hud er så blød at røre ved. Men det er hendes mund, der fik mig til at tigge om mere. Hun kyssede mig langsomt og lidenskabeligt over hver centimeter på min krop. Det er utroligt,  hvad hun kan gøre med den mund. Brad Pitt er en heldig mand, beretter Angelina Jolies elskerinde gennem mange år.

Jenny Shimizu afslører også andre ukendte sider af superstjernens seksuelle lyster og tilbøjeligheder: – Jeg tog Jolie med på s/m-klubber, og det elskede hun. Jo mørkere og frækkere, desto bedre! Jeg tror ikke på, at hun i længden kan holde fingrene fra andre piger. Jeg var hendes første elskerinde, men jeg tvi… Fortsættes her

 De elsker at smage længe og inderligt på hinanden. For det meste henter de dog deres orgasmer hjemme hos kæresterne
Det er ganske vist ikke videnskabeligt bevist, men sex mellem to kvinder giver et langt mere lidenskabeligt kick, end hvad mænd kan byde på. Det påstår superstjernen Angelina Jolies elskerinde i hvert fald, og det samme gør Lisa og Nathalie fra København.

Mange piger starter med pigesex som teenagere