Rige kvinder betaler for hård sex

Pige Special 01 2013 digitalt
NY: Stor Download Rabat

Artikel om de rige kvinder der er begyndt at købe hård sex

En trend breder sig i de velhavende og kendtes verden: Frivillige kidnapninger, som ender med sex. Agenturer i USA og England formidler de ekstreme oplevelser.

I David Finchers berømte psykologiske thriller “The Game” spiller Michael Douglas en rig forretningsmand, der får et gavekort til et live action realityspil af sin bror i fødselsdags- gave. Spillet forvandler millionærens liv til et mareridt, fordi hele tiden eskalerer i styrke, og grænsen mellem betalt action og virkelighed udviskes. Men det SKAL spilles færdigt.
Filmen har virket så inspirerende på den amerikanske kunstner Brock Enright, at han har lavet firmaet Videogames Adventure Services (VAS), som arrangerer reality for eventyr-lystne privatpersoner med appetit på sexoplevelser udover det normale. Og dem er der mange af, for firmaet stormes af mennesker, som vil kidnappes, bindes, ydmyges,  tortureres og nogle gange også begraves levende.

Selvfølgelig for at blive gravet op igen, lige inden det er for sent. De frivillige kidnapninger, der stort set alle ender med diverse bizarre former for sexterror, bliver skræddersyet efter
kundens ønsker. Specialtrænede mænd og kvinder tager sig af opgaven, og klarer kunden den psykologiske og fysiske sikkerhedstest, går det løs. Jo vildere, kidnapningerne skal være, desto mere koster de. Ofte ender regningen på den anden side af 20.000 kroner.
Indespærret i et fitnesscenter Ifølge Brock Enright og hans partner, Felix Paus, er efterspørgslen så stor, at folk må finde sig i at komme på venteliste. Til kundekredsen
hører kendte film- og popstjerner, men deres navne vil man naturligvis ikke oplyse.

En af disse rige og kendte betalte således en formue for en helt speciel slankekur. For at tabe de overflødige kilo på en sjov måde, lod hun sig indespærre i et fitnesscenter i flere uger sammen med en træner, som under slankekuren også servicerede hende med avanceret sex. De grænseoverskridende sexlege bliver dog stærkt kritiseret af mange, bl.a. New Yorks politi, der beskylder arrangørerne for at degradere alvorlige forbrydelser som
kidnapninger til ren underholdning.

Det er ophavsmanden til ydelserne helt enig i og siger: – Med mit arbejde vil jeg demonstrere den højt udviklede kapitalismes groteske perversioner!
Det er ikke alene lykkedes for Brock Enright, men har også gjort ham stenrig. Konceptet frivillig kidnapning har siden også bredt sig til England, hvor den tidligere professionelle dominatrix gennem 12 år Amanda Brightwell er en af dem, der scorer kassen på at opfylde
især kvinders fantasier. Kvinder med ekstreme lyster skriver sig op på Amanda
Brightwells hjemmeside www.boutiqueboutique. co.uk og bestiller kidnapninger.
Det er hovedsagligt karrierekvinder der.. Fortsættes og meget mere her:

Rige kvinder køber sig til hård sex for at få frækt indhold i tilværelsen.

September 29, 2015

Sex a la “Fifty Shades”: Pisk stemningen op !

Pige Special 01 2013 digitalt
NY: Stor Download Rabat

dominans-FiftyShades

Den erotiske bestseller-trilogi har for alvor sat fokus på mere dominerende måder at
elske. Her kan du få inspiration til dine helt egne “Fifty Shades of Grey”-sexlege – alle
nævnte remedier kan i en eller flere variationer købes via www.shop.rapport.dk

Et er fiktion, der kan give masser af kinky inspiration, noget andet er virkelighedens verden, der både kan skuffe fælt og overraske positivt. Under alle omstændigheder er der ingen tvivl om, at den erotiske bestseller “Fifty Shades of Grey” i denne tid både pirrer og inspirerer til nye og alternative sexlege, som for mange går lige til grænsen og måske også tanden over. Men det er en del af såvel udfordringen som oplevelsen, når man kaster sig over dominans.

 

Man behøver såmænd heller ikke investere i det dyreste af det dyreste grej. Et blindfold kan være et sammenfoldet tørklæde, og håndjernene kan erstattes af et stykke reb. Med tiden vil I dog sikkert opleve, at hvis legen går under huden på jer, er det fedt at have de rigtige håndjern, et rigtigt blindfold osv. Her får du en række forslag til lege og remedier
med udgangspunkt i bestselleren. Alle effekter kan købes via rapports bugnende
webshop www.rapportshoppen.dk – også “Fifty Shades”-trilogien. Hvordan I fortolker
og leger jeres egne lege er helt op til jer. Sørg blot for, at grænser respekteres.
Læs meget mere om dominans, pist i fortsættelsen af artiklen

Bind hende på hænder og fødder Med selvklæbende tape eller tørklæder bundet
sammen kan du nemt binde hende og holde hendes hænder og fødder på rette plads, så der er frit spil til både det ene og andet mellem hendes ben. Det fede ved selvklæbende bondage-tape er, at det ikke klæber til huden, kun til sig selv, og når man er færdig, ruller
man bare tapen pænt sammen til næste gang. Leger man med bindelege, skal det  naturligvis gøres på en måde, så hun er bundet, men man ikke lukker af for blodomløbet i
hænder og fødder. Giver hun udtryk for, at du skal løsne hende, så gør du det selvfølgelig lige med det samme. Den bundne, hvis vedkommende f.eks. aldrig har været bundet før, kan desuden pludselig gå i panik eller få klaustrofobi, og så må legen sættes på hold. Ikke noget med at forlade hende i halve og hele timer, mens hun ligger hjælpeløs på sengen med en rød bold i kæften.

 

 September 29, 2015
Luk munden
For mange, der med jævne mellemrum leger med dominans, er en såkaldt gag et must. En fantastisk måde at udvide og udvikle dominansen på, når hun allerede er blevet lagt i håndjern. Med en gag (som regel en gummikugle, størrelsen kan variere en del) i munden kan hun desuden heller ikke ytre sig verbalt længere (hav derfor både et stopord og et stopsignal, f.eks. et signal med hoved eller øjne).

Gags fås i mange størrelser, udformninger og materialer og holdes fast af en rem rundt om hovedet. Nogle gags har huller, så man stadig kan trække vejret gennem munden.
At blive berøvet muligheden for at sige noget, eventuelt kombineret med bind for øjnene og propper i ørerne, åbner for helt nye muligheder og giver begge parter en chance for at slappe endnu mere af med legen. Du kan hygge dig, uden hun kigger eller hører dig, og hun kan næsten ikke andet end bare give slip og modtage.
Brystklemmer Stive brystvorter, om de så tilhører det ene eller andet køn, er under en eller anden form med i de flestes sexlege. Og vil de ikke stivne selv, kan man jo hjælpe dem lidt på vej. Ved at bruge brystklemmer højnes nydelsen i forbindelsen med den milde smerte.

Vi elsker frække uniformer

Pige Special 01 2013 digitalt
NY: Stor Download Rabat

pigedominans

GEJL med HEIL. Kvinder (og mænd) har til alle tider været fascineret af uniformer og det, de stod for: Kontrol, magt, det overordnede. For er der noget, som er sexet, er det dét. Og selv om ingen vel sympatiserer med det, Hitler og hans hær stod for og gjorde, gør især SS-uniformen så meget for lir-faktoren, at der er opstået en regulær fetichniche omkring den.

Da det verdenskendte og -feterede lingerifirma Agent Provocateur i 2009 markedsførte sin såkaldte New World Order-kollektion og en særlig pushup bh, var det med en hær af modeller kun iklædt stramme hotpants, lårlange støvler, bh, solbriller og kasketter, der umiskendeligt ledte tankerne hen på Nazi-uniformer. Og havde det ikke været for fraværet af hagekors og det faktum, at modellerne trods alt var kvinder og halvt afklædte, havde de næppe fået lov at marchere gennem Oxford Street i London og direkte ind i Selfridges.
Pr-stuntet er blot et eksempel på, hvordan f.eks. modeindustrien under dække af at være “nazi-chic” læner sig op ad især nazismens tekstilmæssige udtryksformer, fordi tysker- uniformen simpelthen er en af de mest signalfyldte og stærkeste af slagsen.

Taler vi nazi-chic vil tøjet dog altid mangle de autentiske emblemer som jernkorset og
det kendte og nok så forhadte hagekors (svastika), der – trods dets oprindelige lykke- bringende betydning – i dag udelukkende forbindes med Hitlers rædselsregime.
Og når en del i dag har så svært ved at forstå især den erotiske fascination af uniformen
og i stedet bare bliver stødt, når de støder på den i fetichmiljøet og på nettet, bør de huske på, at den faktisk siden midten af 70’erne har haft en central plads.

 Tænder på uniformer | Uniformsfetish

Tænder på uniformer | Uniformsfetish

Det er også vigtigt at pointere, at designet bag den originale nazi-uniform var helt bevidst.
Hvor mange andre nationers syersker syede uniformer af slatne materialer og med lukkede øjne, var der stil, stramhed og absolut intet tilfældigt over den tyske.
De høje støvler, buksernes smalle lægge i kontrast til ridebukselårene, den tætsiddende
jakke med de brede skuldre og den skarpkantede kasket. Jo, der stod “magt” skrevet hen
over SS-uniformen og til dels også Luftwaffes, og det vidste soldaterne, der bar den. Det
var meningen. Når nogle fetichister eller bare folk med fetichistiske tendenser i dag er nødt til at tørre lidt savl af hagen ved synet af især SS-uniformen (som ofte bæres af kvinder i fetichmiljøet, hvilket bløder looket liiidt op), hænger det som sagt ikke sammen med soldaternes bedrifter under 2. Verdenskrig, men med designet i sig selv, der helt tydeligt spiller på kontrol. Og det er noget, alle med skyggen af lyst til at underkaste sig
seksuelt kommer op at ringe på. Nazi-fetichismen er samtidig en af de mest misforståede, selv i fetichkredse, hvor mange fetichister, der ikke selv er fascineret af uniforms-elementet generelt, tror, at der sympatiseres med nazismen som sådan. Det er ikke rigtigt. Når fetich-uniformen bærer autentiske emblemer som jernkorset, hagekorset, ja ligefrem ordensr. … Læs hele den spændende artikel her eller i bladet

 

 

Nazi-fetichistisk filmografi Er du til uniformer og især den tyske, findes der et utal af spillefilm OG pornofilm, der læner sig kraftigt op ad de lige linjer trukket mellem nazibeklædningen og dermed dominans-elementerne og sex. Her får du et par
stykker:
Ilsa – hun-ulven fra SS Werewolf Women of The SS
Shindlers List (bemærk Ralph Fiennes)
The Night Portier
The Passage

 

September 29, 2015
Dominans mellem kvinder. Rollespil og bdsm er tæt forbundet med
uniforms-fascination.

Her er den kantede kasket og det hårde armbind sat sammen med
sexede sko og bløde nylonstrømper.