Tag-arkiv: mode

Vi elsker frække uniformer

Pige Special 01 2013 digitalt
NY: Stor Download Rabat

pigedominans

GEJL med HEIL. Kvinder (og mænd) har til alle tider været fascineret af uniformer og det, de stod for: Kontrol, magt, det overordnede. For er der noget, som er sexet, er det dét. Og selv om ingen vel sympatiserer med det, Hitler og hans hær stod for og gjorde, gør især SS-uniformen så meget for lir-faktoren, at der er opstået en regulær fetichniche omkring den.

Da det verdenskendte og -feterede lingerifirma Agent Provocateur i 2009 markedsførte sin såkaldte New World Order-kollektion og en særlig pushup bh, var det med en hær af modeller kun iklædt stramme hotpants, lårlange støvler, bh, solbriller og kasketter, der umiskendeligt ledte tankerne hen på Nazi-uniformer. Og havde det ikke været for fraværet af hagekors og det faktum, at modellerne trods alt var kvinder og halvt afklædte, havde de næppe fået lov at marchere gennem Oxford Street i London og direkte ind i Selfridges.
Pr-stuntet er blot et eksempel på, hvordan f.eks. modeindustrien under dække af at være “nazi-chic” læner sig op ad især nazismens tekstilmæssige udtryksformer, fordi tysker- uniformen simpelthen er en af de mest signalfyldte og stærkeste af slagsen.

Taler vi nazi-chic vil tøjet dog altid mangle de autentiske emblemer som jernkorset og
det kendte og nok så forhadte hagekors (svastika), der – trods dets oprindelige lykke- bringende betydning – i dag udelukkende forbindes med Hitlers rædselsregime.
Og når en del i dag har så svært ved at forstå især den erotiske fascination af uniformen
og i stedet bare bliver stødt, når de støder på den i fetichmiljøet og på nettet, bør de huske på, at den faktisk siden midten af 70’erne har haft en central plads.

 Tænder på uniformer | Uniformsfetish

Tænder på uniformer | Uniformsfetish

Det er også vigtigt at pointere, at designet bag den originale nazi-uniform var helt bevidst.
Hvor mange andre nationers syersker syede uniformer af slatne materialer og med lukkede øjne, var der stil, stramhed og absolut intet tilfældigt over den tyske.
De høje støvler, buksernes smalle lægge i kontrast til ridebukselårene, den tætsiddende
jakke med de brede skuldre og den skarpkantede kasket. Jo, der stod “magt” skrevet hen
over SS-uniformen og til dels også Luftwaffes, og det vidste soldaterne, der bar den. Det
var meningen. Når nogle fetichister eller bare folk med fetichistiske tendenser i dag er nødt til at tørre lidt savl af hagen ved synet af især SS-uniformen (som ofte bæres af kvinder i fetichmiljøet, hvilket bløder looket liiidt op), hænger det som sagt ikke sammen med soldaternes bedrifter under 2. Verdenskrig, men med designet i sig selv, der helt tydeligt spiller på kontrol. Og det er noget, alle med skyggen af lyst til at underkaste sig
seksuelt kommer op at ringe på. Nazi-fetichismen er samtidig en af de mest misforståede, selv i fetichkredse, hvor mange fetichister, der ikke selv er fascineret af uniforms-elementet generelt, tror, at der sympatiseres med nazismen som sådan. Det er ikke rigtigt. Når fetich-uniformen bærer autentiske emblemer som jernkorset, hagekorset, ja ligefrem ordensr. … Læs hele den spændende artikel her eller i bladet

 

 

Nazi-fetichistisk filmografi Er du til uniformer og især den tyske, findes der et utal af spillefilm OG pornofilm, der læner sig kraftigt op ad de lige linjer trukket mellem nazibeklædningen og dermed dominans-elementerne og sex. Her får du et par
stykker:
Ilsa – hun-ulven fra SS Werewolf Women of The SS
Shindlers List (bemærk Ralph Fiennes)
The Night Portier
The Passage

 

October 22, 2015
Dominans mellem kvinder. Rollespil og bdsm er tæt forbundet med
uniforms-fascination.

Her er den kantede kasket og det hårde armbind sat sammen med
sexede sko og bløde nylonstrømper.