Tag-arkiv: Fifty Shades

Sex a la “Fifty Shades”: Pisk stemningen op !

Pige Special 01 2013 digitalt
NY: Stor Download Rabat

dominans-FiftyShades

Den erotiske bestseller-trilogi har for alvor sat fokus på mere dominerende måder at
elske. Her kan du få inspiration til dine helt egne “Fifty Shades of Grey”-sexlege – alle
nævnte remedier kan i en eller flere variationer købes via www.shop.rapport.dk

Et er fiktion, der kan give masser af kinky inspiration, noget andet er virkelighedens verden, der både kan skuffe fælt og overraske positivt. Under alle omstændigheder er der ingen tvivl om, at den erotiske bestseller “Fifty Shades of Grey” i denne tid både pirrer og inspirerer til nye og alternative sexlege, som for mange går lige til grænsen og måske også tanden over. Men det er en del af såvel udfordringen som oplevelsen, når man kaster sig over dominans.

 

Man behøver såmænd heller ikke investere i det dyreste af det dyreste grej. Et blindfold kan være et sammenfoldet tørklæde, og håndjernene kan erstattes af et stykke reb. Med tiden vil I dog sikkert opleve, at hvis legen går under huden på jer, er det fedt at have de rigtige håndjern, et rigtigt blindfold osv. Her får du en række forslag til lege og remedier
med udgangspunkt i bestselleren. Alle effekter kan købes via rapports bugnende
webshop www.rapportshoppen.dk – også “Fifty Shades”-trilogien. Hvordan I fortolker
og leger jeres egne lege er helt op til jer. Sørg blot for, at grænser respekteres.
Læs meget mere om dominans, pist i fortsættelsen af artiklen

Bind hende på hænder og fødder Med selvklæbende tape eller tørklæder bundet
sammen kan du nemt binde hende og holde hendes hænder og fødder på rette plads, så der er frit spil til både det ene og andet mellem hendes ben. Det fede ved selvklæbende bondage-tape er, at det ikke klæber til huden, kun til sig selv, og når man er færdig, ruller
man bare tapen pænt sammen til næste gang. Leger man med bindelege, skal det  naturligvis gøres på en måde, så hun er bundet, men man ikke lukker af for blodomløbet i
hænder og fødder. Giver hun udtryk for, at du skal løsne hende, så gør du det selvfølgelig lige med det samme. Den bundne, hvis vedkommende f.eks. aldrig har været bundet før, kan desuden pludselig gå i panik eller få klaustrofobi, og så må legen sættes på hold. Ikke noget med at forlade hende i halve og hele timer, mens hun ligger hjælpeløs på sengen med en rød bold i kæften.

 

 October 22, 2015
Luk munden
For mange, der med jævne mellemrum leger med dominans, er en såkaldt gag et must. En fantastisk måde at udvide og udvikle dominansen på, når hun allerede er blevet lagt i håndjern. Med en gag (som regel en gummikugle, størrelsen kan variere en del) i munden kan hun desuden heller ikke ytre sig verbalt længere (hav derfor både et stopord og et stopsignal, f.eks. et signal med hoved eller øjne).

Gags fås i mange størrelser, udformninger og materialer og holdes fast af en rem rundt om hovedet. Nogle gags har huller, så man stadig kan trække vejret gennem munden.
At blive berøvet muligheden for at sige noget, eventuelt kombineret med bind for øjnene og propper i ørerne, åbner for helt nye muligheder og giver begge parter en chance for at slappe endnu mere af med legen. Du kan hygge dig, uden hun kigger eller hører dig, og hun kan næsten ikke andet end bare give slip og modtage.
Brystklemmer Stive brystvorter, om de så tilhører det ene eller andet køn, er under en eller anden form med i de flestes sexlege. Og vil de ikke stivne selv, kan man jo hjælpe dem lidt på vej. Ved at bruge brystklemmer højnes nydelsen i forbindelsen med den milde smerte.