Tag-arkiv: 5

Sexskolen 5 – Bindelege, Bondage for alle

Pige Special Magasinet 06 2013 digital
Download med uhørt stor rabat

Bondage for alle sexskolen 5 - Lær bondage

March 28, 2016.  Har du en fantasi om, at det kunne være frækt at binde din pige eller selv at blive bundet? Så læs her, hvordan man gør. Det er slet ikke så svært!

Pige Special var inviteret med til bondage-workshop på sexmessen “Erotic in Motion” i Ridehuset i Århus, hvor en lille gruppe af interesserede var mødt op for at lære at binde en råbåndsknude på den frække måde.

Seancen foregik i et telt, der var sat op til formålet, men først gav instruktørerne Lars og Annemette et følsomt og nærværende bondageshow på den store scene, der trak tårer til øjenkrogen. Baggrundsmusikken, lys- og røgshowet var selvfølgelig med til at skabe den gribende stemning, der virkede fuldkommen paralyserende på publikum. Det var en absolut overraskende sensuel og pirrende forestilling, så da parret senere skulle undervise i læren om leg med reb, var vi på pletten for at prøve nogle af teknikkerne af og for at finde ud af, om det virkelig er så dejligt at blive bundet.

Det gælder om at få partneren, der skal bindes til at føle tillid og tryghed. Den, der binder, skal optræde bestemt og vide, hvad han gør. Ind i mellem må han gerne understrege, at det er ham, der bestemmer ved at tage hårdt fat og sætte hende på plads, siger Lars og fortsætter. – Hvis man ikke har prøvet det før, skal man orientere hende om det, så hun ved, man øver sig. Men man skal huske at bevare lederrollen og sørge for, at hun makker ret. Det er det, der er det sjove!
Lars demonstrerer herefter, hvordan man binder en råbåndsknude. For at understrege, hvad han mener med at … Fortsættes se meget mere

 

Husk at binde en knude, der rammer hendes klit. Så bliver hun blød som smør