Tag-arkiv: intimmassage

Det er trendy at bolle sig selv

Pige Special Magasinet 06 2013 digital
Download med uhørt stor rabat

massageapparater dildoens brug og historie

September 27, 2015. Det er trendy at bolle sig selv – og dele fornøjelsen med en veninde:

Statistisk set ejer 72 procent af alle kvinder over 18 år et eller tit flere massageapparater. De bliver flittigt brugt og hyppigt skiftet ud med nye modeller, så der nu er opstået et nyt og pikant miljøproblem. Det er langtfra kun modne, forsømte kvinder, der trøster sig med dildoer. Også teenagerpiger muntrer sig med det moderigtige legetøj, der er næsten lige så in som smarteste iPhones.

I slutningen af 1800-tallet valfartede det pæne borgerskabs seksuelt frustrerede kvinder til lægen for at få de orgasmer, de blev snydt for hjemme hos manden i ægtesengen.

Når de forsømte kvinder opsøgte lægen for at blive behandlet for søvnløshed,
spiseforstyrrelser, svimmelhed og hvad, der dengang hyppigt blev diagnosticeret
under fællesbetegnelsen hysteri, kurerede den rare doktormand dem hyppigt med intimmassage. I starten foregik behandlingen ved, at patienten blev placeret nøgen i en stol, mens lægen masserede hendes skød med vandstråler.

Senere foregik behandlingen med sindrige massageapparater, som blev drevet af el-motorer og batterier. De var dog så store med snoretræk og tandhjul, at behandlingerne måtte finde sted i lægens konsultation. Efterhånden medførte den hastige teknologiske udvikling, at apparaterne hurtigt blev mindre og til sidst så nemme at håndtere, at kvinderne nu selv kunne behandle sig derhjemme, og salget af de snurrende, mobile lystapparater eksploderede, og det har det gjort lige siden. I dag er dildoen for mange kvinder et nærmest uundværligt hverdagsredskab.
Statistisk set ejer 72 procent af alle vesteuropæiske kvinder over 18 år mindst en
eller tit flere dildoer. Før i tiden var det mest modne kvinder, der brugte dem, men nu er de unge piger storforbrugere af atrapperne. Eksempelvis … Læs mere

 

En dobbelt-dildo er den perfekte gave til hende, der har alt
Nogle dildoer er til hverdagsbrug og andre til sjov og ballade