Tag-arkiv: hvidt

Forbudte drømme i hvidt: Danske Sygeplejersker uden grænser

Pige Special Magasinet 06 2013 digital
Download med uhørt stor rabat

sygeplejesker-sexede-hvidt
frække danske sygeplejesker

 

October 22, 2015. Danske sygeplejersker får nu nye og mindre sexede uniformer for at modvirke den tiltagende sexchikane, som de ifølge Dansk Sygeplejeråd udsættes for.

Billederne på disse sider afspejler mange mænds hedeste fantasier, men sygeplejerskerne mener, at deres erotiske image er vildt overdrevet. Kendsgerningerne viser bare noget
helt helt andet.

Den kendte engelske jobdatabase Fish4jobs har spurgt flere tusinde mænd og kvinder om hvilke uniformer, der har den stærkeste sexappeal. Undersøgelsen afslører ikke uventet, at mange kvinder tænder på politibetjente og officerer, og mændene på stewardesser og stuepiger. Men øverst på kvindernes sexliste ligger klart og tydeligt brandmænd.

På mændenes hitliste over uniformerede kvinder, kommer sygeplejerskerne ind på en suveræn førsteplads. Det overrasker ikke psykologen Robert Edelman fra The British Psychological, og han siger:
– Undersøgelsen om, hvilke job, som er mest sexede, viser, at stereotyperne indenfor kønnene stadig har det glimrende med sygeplejersker, som er den ultimative mandlige fantasi, og brandmænd for kvindernes vedkommende!

Dermed slår også en af verdens mest fremtrædende psykologer benene væk under en undersøgelse, som de engelske sygeplejersker har offentliggjort i deres fagblad, Nursing Standard. I 1984 viste en undersøgelse, at ti procent af de adspurgte betragtede sygeplejersker som særdeles sexede. Ifølge den nye rundspørge er tallet i løbet af 20 år nu
faldet til fem procent, altså det halve.

– Undersøgelsen viser, at sygeplejersker bliver taget mere alvorligt på grund af det vigtige job, de udfører, siger en talskvinde fra Nursing Standard til avisen The Sun.
Ikke så mærkeligt undrer journalisten på The Sun sig gevaldigt over, at sygeplejerskernes
sexede image således skulle være på tilbagetog. Det samme gør vi og tillader os den
påstand, at Nursing Standards undersøgelse diplomatisk sagt ikke er helt seriøs.
Sygeplejerskerne er nemlig ikke spor begejstrede over at blive betragtet som
omvandrende sexbomber. For selv når mænd har problemer med helbredet og er
kommet på sygehuset, svækker det ikke deres hede fantasier om at komme i lag
med drømmepigen i den hvide kittel. Fem procent chikaneres En undersøgelse foretaget af Dansk Sygeplejeråd viser nemlig, at de danske sygeplejersker i høj grad må døje med sexchikane fra patienternes side. Tallene viser, at hver 20. sygeplejerske, svarende til knap fem procent… Fortsættes online her

 

Sygeplejerskerne på regionshospitalet Silkeborg i Jylland blev rasende, da de fik et nyt personaleblad med den pikante titel “Under Kitlen”