Kategoriarkiv: Pigespecial med flotte piger i billeder og vedlagt Voksen DVD + Online

Forbudte drømme i hvidt: Danske Sygeplejersker uden grænser

Pige Special Magasinet 06 2013 digital
Download med uhørt stor rabat

sygeplejesker-sexede-hvidt
frække danske sygeplejesker

 

September 26, 2015. Danske sygeplejersker får nu nye og mindre sexede uniformer for at modvirke den tiltagende sexchikane, som de ifølge Dansk Sygeplejeråd udsættes for.

Billederne på disse sider afspejler mange mænds hedeste fantasier, men sygeplejerskerne mener, at deres erotiske image er vildt overdrevet. Kendsgerningerne viser bare noget
helt helt andet.

Den kendte engelske jobdatabase Fish4jobs har spurgt flere tusinde mænd og kvinder om hvilke uniformer, der har den stærkeste sexappeal. Undersøgelsen afslører ikke uventet, at mange kvinder tænder på politibetjente og officerer, og mændene på stewardesser og stuepiger. Men øverst på kvindernes sexliste ligger klart og tydeligt brandmænd.

På mændenes hitliste over uniformerede kvinder, kommer sygeplejerskerne ind på en suveræn førsteplads. Det overrasker ikke psykologen Robert Edelman fra The British Psychological, og han siger:
– Undersøgelsen om, hvilke job, som er mest sexede, viser, at stereotyperne indenfor kønnene stadig har det glimrende med sygeplejersker, som er den ultimative mandlige fantasi, og brandmænd for kvindernes vedkommende!

Dermed slår også en af verdens mest fremtrædende psykologer benene væk under en undersøgelse, som de engelske sygeplejersker har offentliggjort i deres fagblad, Nursing Standard. I 1984 viste en undersøgelse, at ti procent af de adspurgte betragtede sygeplejersker som særdeles sexede. Ifølge den nye rundspørge er tallet i løbet af 20 år nu
faldet til fem procent, altså det halve.

– Undersøgelsen viser, at sygeplejersker bliver taget mere alvorligt på grund af det vigtige job, de udfører, siger en talskvinde fra Nursing Standard til avisen The Sun.
Ikke så mærkeligt undrer journalisten på The Sun sig gevaldigt over, at sygeplejerskernes
sexede image således skulle være på tilbagetog. Det samme gør vi og tillader os den
påstand, at Nursing Standards undersøgelse diplomatisk sagt ikke er helt seriøs.
Sygeplejerskerne er nemlig ikke spor begejstrede over at blive betragtet som
omvandrende sexbomber. For selv når mænd har problemer med helbredet og er
kommet på sygehuset, svækker det ikke deres hede fantasier om at komme i lag
med drømmepigen i den hvide kittel. Fem procent chikaneres En undersøgelse foretaget af Dansk Sygeplejeråd viser nemlig, at de danske sygeplejersker i høj grad må døje med sexchikane fra patienternes side. Tallene viser, at hver 20. sygeplejerske, svarende til knap fem procent… Fortsættes online her

 

Sygeplejerskerne på regionshospitalet Silkeborg i Jylland blev rasende, da de fik et nyt personaleblad med den pikante titel “Under Kitlen”

Ekstra hård BDSM | Bizarre lyster

Pige Special Magasinet 06 2013 digital
Download med uhørt stor rabat

bizar-haard-sex

 

September 26, 2015. Bizarre lyster • Bizarre lyster Her tager vi dig med ind i de bizarre lysters verden, hvor grænsen mellem normalitet og ekstremisme overskrides. Grænsegængerne er tilhængere af en ny trend, der nu for alvor også har slået rødder i både Danmark, Norge og Sverige. Her går vi tæt på den nye trend og viser med eksklusive billeder, hvad den går ud på.

Drømmer du om sex helt andre steder end hjemme i soveværelset?
Eksempelvis i et halvmørkt lokale med kæder, piske, håndjern, gasmasker og den slags hængende på væggene og fyldt med mennesker i lak, læder eller gummi? Fantaserer du om kors, bure, galger, gynækologstole og andet inventar til bizarre sexlege med erotisk stimulerende tvang? Bliver du liderlig af højhælede sko og støvler? Hvis ja, så er du garanteret interesseret i BDSM.

BDSM-trenden der kommer fdet sydlige Europa, har for længst nået Skandinavien.
BDSM er en forkortelse af “bondage, disciplin og s/m”. Det er en slags paraplybetegnelse,
for bondage kan også dyrkes i forbindelse med blid sex uden sadomasochistiske
aktiviteter.

Ved bondage binder den ene part den anden, så han eller hun fikseres og er fuldkommen
afhængig af partneren. Det hele går simpelthen ud på dominans, underkastelse, hjælpeløshed og en total magtesløshed, der virker stærkt stimulerende og ophidsende på rigtig mange mænd og kvinder. Men stadig oftere er bondage også kædet sammen med en eller anden form for s/m. Lige fra mere harmløs smæk, gammeldags opdragelse med spanskrør, hårdere piskning, slaveforhold, psykisk dominans, indespærring og tit helt ekstreme former for ydmygelse. En af sadomasochismens ekstra hårde lege kaldes “erotisk asphyxiation”, hvilket populært udtrykt betyder sexkvælning.

“Rigtig mange leger med en eller anden form for luftvejsreduktion under sex. Bl.a. på grund af den rent fysiske effekt af ikke at kunne få luft nok lige før en udløsning, som vi
næsten alle bruger. Vi holder gerne vejret lige op til, at vi eksploderer i en orgasme. Nogle
af de kvinder, der tænder på kvælesex, finder det også ophidsende at blive “kvalt” med
manden pik i mund og hals”, fortæller den danske sexolog Joan Ørting.

Hun understreger at denne s/m-specialitet kun bør praktiseres af par, der kender .. Meget mere her

BDSM-trenden breder sig i scandinavien

Spændt fast med benene i vejret er der ingen vej tilbage.
Han må finde sig i, hvad herskerinden vil bruge ham til

Så avancerede sexlege kræver total gensidig tillid, ellers går
det nemt galt.

Det er trendy at bolle sig selv

Pige Special Magasinet 06 2013 digital
Download med uhørt stor rabat

massageapparater dildoens brug og historie

September 26, 2015. Det er trendy at bolle sig selv – og dele fornøjelsen med en veninde:

Statistisk set ejer 72 procent af alle kvinder over 18 år et eller tit flere massageapparater. De bliver flittigt brugt og hyppigt skiftet ud med nye modeller, så der nu er opstået et nyt og pikant miljøproblem. Det er langtfra kun modne, forsømte kvinder, der trøster sig med dildoer. Også teenagerpiger muntrer sig med det moderigtige legetøj, der er næsten lige så in som smarteste iPhones.

I slutningen af 1800-tallet valfartede det pæne borgerskabs seksuelt frustrerede kvinder til lægen for at få de orgasmer, de blev snydt for hjemme hos manden i ægtesengen.

Når de forsømte kvinder opsøgte lægen for at blive behandlet for søvnløshed,
spiseforstyrrelser, svimmelhed og hvad, der dengang hyppigt blev diagnosticeret
under fællesbetegnelsen hysteri, kurerede den rare doktormand dem hyppigt med intimmassage. I starten foregik behandlingen ved, at patienten blev placeret nøgen i en stol, mens lægen masserede hendes skød med vandstråler.

Senere foregik behandlingen med sindrige massageapparater, som blev drevet af el-motorer og batterier. De var dog så store med snoretræk og tandhjul, at behandlingerne måtte finde sted i lægens konsultation. Efterhånden medførte den hastige teknologiske udvikling, at apparaterne hurtigt blev mindre og til sidst så nemme at håndtere, at kvinderne nu selv kunne behandle sig derhjemme, og salget af de snurrende, mobile lystapparater eksploderede, og det har det gjort lige siden. I dag er dildoen for mange kvinder et nærmest uundværligt hverdagsredskab.
Statistisk set ejer 72 procent af alle vesteuropæiske kvinder over 18 år mindst en
eller tit flere dildoer. Før i tiden var det mest modne kvinder, der brugte dem, men nu er de unge piger storforbrugere af atrapperne. Eksempelvis … Læs mere

 

En dobbelt-dildo er den perfekte gave til hende, der har alt
Nogle dildoer er til hverdagsbrug og andre til sjov og ballade